Spildbakker

Vi leverer et bredt sortiment af spildbakker til opbevaring af alt fra dunke, tromler, IBC-containere til tanke. Spildbakkerne er lavet i enten plast eller stål.

Det afgørende for hvilken spildbakke, du skal vælge, er den væske, du skal opbevare på den.

Som tommelfingeregel kan man sige, at spildbakken skal være lavet af det samme materiale, som den beholder, væsken bliver leveret i.

En spildbakke skal kunne rumme indholdet af den største beholder, som kan opbevares på spildbakken.

Ifølge lovgivningen skal en spildbakke være helt lukket, der må ikke være mulighed for afløb til jord, grundvand, overfladevand eller kloak.

Er du i tvivl om hvilken spildbakke, du skal bruge, så ring endelig til os på 76 49 85 00. Vi sidder altid klar til at hjælpe.

LD Handel & Miljø A/S - Det naturlige valg

LD Handel & Miljø A/S er en moderne handelsvirksomhed med et højt produktkendskab inden for en række kerneydelser. Firmaet er grundlagt i 1986 med det klare formål at betjene danske servicestationer, olieindustrien og miljøsektoren med alle former for tekniske løsninger, reservedele og udstyr.

Cogetil har opkøbt LD Handel efter konkurs d. 11 januar, aktiviteter videreføres uændret i fremtiden fra Cogetil´s firmaadresse i Hobro

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: cogetil@cogetil.dk

Cogétil Scandinavia Aps  |  Benshøj Industrivej 13A  |  DK-9500 Hobro  |  Telefon: +45 98 54 84 11  |  cogetil@cogetil.dk
Klik mig