Profil

Om Cogétil

Cogétil Scandinavia er en handels- og service virksomhed med mere end 30 års erfaring indenfor levering af håndteringsudstyr til industrien, landbruget, transportsektoren og olieindustrien.

Vi har en lang produktportefølje indenfor diesel, benzin, olie og fedt udstyr.

Vores produkter og løsninger er at finde overalt i Danmark og vi er i daglig kontakt med vores kunder og samarbejdspartnere.

Hos Cogétil udfører og sammensætter vi både standard og individuelle løsninger af enhver art og opgaverne udføres med egne montører og fagfolk.

Vi lægger stor vægt på on-time leveringer og kender vigtigheden af, at have varen fremme til aftalt tid.

Derfor afsendes dagligt både reservedele og færdige produkter fra vores lager og værksted, så din bestilling altid når hurtigt frem til dig.

Med mere end 30 års erfaring er vi en sikker og seriøs samarbejdspartner for dig og din virksomhed.

Står du eller din virksomhed med en opgave, så kontakt os gerne for hjælp og rådgivning.

Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål.Vi ser frem til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

Lars Kristensen

Direktør
LD Handel & Miljø A/S - Det naturlige valg

LD Handel & Miljø A/S er en moderne handelsvirksomhed med et højt produktkendskab inden for en række kerneydelser. Firmaet er grundlagt i 1986 med det klare formål at betjene danske servicestationer, olieindustrien og miljøsektoren med alle former for tekniske løsninger, reservedele og udstyr.

Cogetil har opkøbt LD Handel efter konkurs d. 11 januar, aktiviteter videreføres uændret i fremtiden fra Cogetil´s firmaadresse i Hobro

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: cogetil@cogetil.dk

Cogétil Scandinavia Aps  |  Benshøj Industrivej 13A  |  DK-9500 Hobro  |  Telefon: +45 98 54 84 11  |  cogetil@cogetil.dk
Klik mig