Profil

LD Handel & Miljø A/S er en moderne handelsvirksomhed med et højt produktkendskab inden for en række kerneydelser. Virksomheden er grundlagt i 1986 med det klare formål at betjene danske servicestationer, olieindustrien og miljøsektoren med alle former for tekniske løsninger, reservedele og udstyr.

Siden starten har vi udviklet sortimentet, så vi nu også råder over en række miljø- og rengøringsløsninger. Vi har i dag et velfungerende salgs- og distributionsnet, som dækker hele Danmark, Norge og Sverige.VISION

Det naturlige valg!


MISSION

LD Handel & Miljø A/S leverer tekniske turnkey produkter og løsninger til business to business markedet.

Vores kernekompetence er langvarige kunderelationer med en rolle som sparringspartner samt et world-wide leverandørnetværk.


VÆRDIGRUNDLAG

Ihærdighed
Vi gør altid vores bedste og tager ansvar for opgaven og kunden.

Fleksibilitet
Vi tilstræber altid at finde en løsning på komplicerede problemstillinger og er ikke bange for at gribe fat i noget nyt.

Handlekraft
Vi forstår betydningen af at prioritere opgaverne og er ikke bange for at stille krav til hinanden, leverandørene og kunderne.

Samarbejde
Vi tager os tid til hinanden. Vi kan altid spørge en kollega om hjælp og få et godt råd.

Troværdighed
Vi holder, hvad vi lover. Gensidig tillid er en grundlæggende forudsætning både internt og eksternt.

Menneskelighed
Vi giver plads til familien og tager hensyn til den enkelte medarbejder.
LD Handel & Miljø A/S - Det naturlige valg

LD Handel & Miljø A/S er en moderne handelsvirksomhed med et højt produktkendskab inden for en række kerneydelser. Firmaet er grundlagt i 1986 med det klare formål at betjene danske servicestationer, olieindustrien og miljøsektoren med alle former for tekniske løsninger, reservedele og udstyr.

Siden starten har vi udviklet sortimentet, så vi nu også råder over en række miljø- og rengøringsløsninger. Vi har i dag et velfungerende salgs- og distributionsnet, som dækker hele Danmark, Norge og Sverige.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@ldhandel.dk

LD Handel & Miljø A/S  |  Ferrarivej 16  |  DK-7100 Vejle  |  Telefon: +45 76 49 85 00  |  info@ldhandel.dk
Klik mig