Ophavsret

Et hvert indhold på LD Handel & Miljø A/S hjemmeside og webshop er beskyttet af dansk lov om ophavsret. Denne ophavsret gælder naturligvis også, selvom vi ikke viser det med ikoner eller lign.

Ophavsretten dækker over vores hjemmeside og webshops indhold i form af al tekst, billeder, produktfotos, produkt- og datablade samt alt hvad du ellers kan tilgå på vores hjemmeside og webshop.

Det er heller ikke lovligt automatisk at trække vores data (”scrape”), så også her vil vi forfølge (også uhensigtsmæssige) forsøg på at omgå ophavsretten.

Vi holder et vågen øje med, om vores indhold stjæles eller duplikeres til andre hjemmesider og webshops.

Finder vi ud af at vores indhold er kopieret, så sender vi straks en faktura for den uberettigede brug af vores materiale med et krav om godtgørelse herfor. Selvom fakturaen betales, så betyder ikke, at brugen af det kopierede indhold fremover er accepteret.

Vi bruger bl.a. Googles Underretninger og værktøjet ”copyscape” og ” plagspotter” til at holde øje med internettet.

Hvis du er i tvivl, om du overtræder vores ophavsret, kan du altid kontakte os:

LD Handel & Miljø A/S

Telefon: +45 76 49 85 00

Mail: info@ldhandel.dk
LD Handel & Miljø A/S - Det naturlige valg

LD Handel & Miljø A/S er en moderne handelsvirksomhed med et højt produktkendskab inden for en række kerneydelser. Firmaet er grundlagt i 1986 med det klare formål at betjene danske servicestationer, olieindustrien og miljøsektoren med alle former for tekniske løsninger, reservedele og udstyr.

Cogetil har opkøbt LD Handel efter konkurs d. 11 januar, aktiviteter videreføres uændret i fremtiden fra Cogetil´s firmaadresse i Hobro

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: cogetil@cogetil.dk

Cogétil Scandinavia Aps  |  Benshøj Industrivej 13A  |  DK-9500 Hobro  |  Telefon: +45 98 54 84 11  |  cogetil@cogetil.dk
Klik mig