Miljøprodukter

LD Handel & Miljø er din fleksible og aktive partner. Vores mål er at opfylde dine behov, og vi betjener servicestationer, olieindustrien,  transportsektoren, autoværksteder, miljøsektoren og industrien i bred forstand med alle former for tekniske løsninger, reservedele og udstyr. Med vores miljøprodukter er du sikret når uheldet sker, og du overholder samtidig lovgivningens krav. Vi distribuerer produkterne i hele Danmark, Norge og Sverige. Ring til os, vores service er aldrig længere end et opkald væk.

LD Handel & Miljø A/S - Det naturlige valg

LD Handel & Miljø A/S er en moderne handelsvirksomhed med et højt produktkendskab inden for en række kerneydelser. Firmaet er grundlagt i 1986 med det klare formål at betjene danske servicestationer, olieindustrien og miljøsektoren med alle former for tekniske løsninger, reservedele og udstyr.

Siden starten har vi udviklet sortimentet, så vi nu også råder over en række miljø- og rengøringsløsninger. Vi har i dag et velfungerende salgs- og distributionsnet, som dækker hele Danmark, Norge og Sverige.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@ldhandel.dk

LD Handel & Miljø A/S  |  Ferrarivej 16  |  DK-7100 Vejle  |  Telefon: +45 76 49 85 00  |  info@ldhandel.dk
Klik mig