Nivoil CU220-3 Alarmsæt

Nivoil CU220-3 Alarmsæt

Varenummer: 30900042
DKK 9.895,00
(DKK 12.368,75 inkl. moms)
Antal
Her får du hele alarmsystemet som en samlet pakke.

NivOil er et intelligent alarmsystem, der gør det nemt for dig at overvåge tilstanden i din olieudskiller.

Det gør du ved hjælp af 1,2 eller 3 følere alt afhængig af, hvad du ønsker at kontrollere. I denne pakke får du alle tre følere med:

1. Føleren NivOil-OP10 måler olielagstykkelsen og registrerer, når den maksimale tykkelse er nået.

2. Føleren Nivoil-HP10 registrerer når væskeniveauet i udskilleren er for højt. Det kan for eksempel skyldes, at svømmerventilen er lukket og flydelukket spærrer for udløb.

3. Føleren NivOil-SP10 registrerer, når slamlaget er for højt

Boksen har en let aflæselig grafisk display med 3-kanals LED-lysindikation. Den giver dig status på driften. Smatidig registrerer alarmboksen selv automatisk følerne, når du tilslutter dem, uanset hvilken port de sættes i. Dermed er det en plug and play-løsning.

Du kan anvende enhver kombinationer af NivOil-følere, og du kan kan anvende og tilslutte dem hvilken som helst indgang på enheden.

Der er indbygget akustisk alarm, samt 3 potentialfri relæudgange for tilslutning af for eksempel ekstern lyd- og/eller lysgiver.

NivOil er nem og hurtig at installere. Den giver dig et fint grafisk oversigtsbillede på displayet, så du hele tiden har et aktuelt overblik over olieudskillerens tilstand.

Der er mulighed for ekstern tilslutning af akustisk alarm, signallampe eller lignende.


Data:
Se alle data for alarmboksen og de tre følere i vedhæftede datablad.

LD Handel & Miljø A/S - Det naturlige valg

LD Handel & Miljø A/S er en moderne handelsvirksomhed med et højt produktkendskab inden for en række kerneydelser. Firmaet er grundlagt i 1986 med det klare formål at betjene danske servicestationer, olieindustrien og miljøsektoren med alle former for tekniske løsninger, reservedele og udstyr.

Siden starten har vi udviklet sortimentet, så vi nu også råder over en række miljø- og rengøringsløsninger. Vi har i dag et velfungerende salgs- og distributionsnet, som dækker hele Danmark, Norge og Sverige.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@ldhandel.dk

LD Handel & Miljø A/S  |  Ferrarivej 16  |  DK-7100 Vejle  |  Telefon: +45 76 49 85 00  |  info@ldhandel.dk
Klik mig