Absorberingsprodukter

Vi tilbyder Danmarks bredeste program inden for absorbering af væske, uanset væsketype og -mængde, miljø og omstændigheder.

Vores program spænder lige fra de velkendte granulater til absorberende klude, ruller, puder, tubes og sokker. Produkterne er produceret i forskellige udgaver og mål, så de passer bedst muligt ind til de traditionelle absorberingsområder inden for industrien og værksteder.

Alle produkter kan samles til praktiske miljøkits. Ring til os for yderligere info på 76 49 85 00 eller mail på info@ldhandel.dk.

LD Handel & Miljø A/S - Det naturlige valg

LD Handel & Miljø A/S er en moderne handelsvirksomhed med et højt produktkendskab inden for en række kerneydelser. Firmaet er grundlagt i 1986 med det klare formål at betjene danske servicestationer, olieindustrien og miljøsektoren med alle former for tekniske løsninger, reservedele og udstyr.

Siden starten har vi udviklet sortimentet, så vi nu også råder over en række miljø- og rengøringsløsninger. Vi har i dag et velfungerende salgs- og distributionsnet, som dækker hele Danmark, Norge og Sverige.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: info@ldhandel.dk

LD Handel & Miljø A/S  |  Ferrarivej 16  |  DK-7100 Vejle  |  Telefon: +45 76 49 85 00  |  info@ldhandel.dk
Klik mig